AVTOMATSKI MENJALNIK – MENJAVA OLJA

Objavil Aleš 03/08/2019 0 KOMENTARJI

V naši delavnici imamo novo ponudbo: menjava olja avtomatskih menjalnikov   za vse znamke vozil ( BMW, Citroen, Peugeot, VW, Audi, Škoda in ostale znamke…). Olje menjamo po metodi Tim Eckart kar pomeni, da olje zamenjamo v celotnem sistemu in je v njem samo novo olje, in se ne meša z starim oljem.

V ta namen smo v naši delavnici strokovno usposobili kader, in tako pridobili ustrezne cetrifikate, tako da Vam olje menjamo po točno določenih predpisanih postopkih .

Menjavo olja izvedemo z novo sodobno opremo, posebnim strojem za menjavo olja avtomatskih menjalnikov AUTOMATIC TRANSMISSION FLUID

Da bi avtomatski menjalnik v Vašem vozilu deloval brezhibno, njegova živlenjska doba pa bi bila daljša, je potrebna redna menjava olja. Pri vsakem avtomatskem menjalniku je potrebno po cca 90-100 000km prevoženih kilometrov zamenjati olje v menjalniškem sistemu skupaj z sitom ( filtrom). Pri nas olje menjamo v celotnem sistemu avtomatskega menjalnika s posebno  napravo, tako da v menjalniku ne ostaja popolnoma nič starega olja. Prav tako se staro olje prečrpava in sproti dočrpava novo olje, pri tem se pa olji ne mešata.