VLEČNE KLJUKE

Prodaja in montaža vlečnih kljuk!

Pri naših dobaviteljih vam lahko dobavimo štiri različne tipe kljuk za vaše vozilo. Izbirate lahko med klasično vlečno kljuko, avtomatsko oz. hitrosnemljivo vlečno kljuko,vertikalno oz. tako imenovano "skrito" vlečno kljuko. V ponudbi imajo tudi tovorne vlečne kljuke. Zraven kljuke pa dobite tudi potrebno elektoniko. Pri nas lahko uredite montažo in VPIS V HOMOLOGACIJSKI KARTON.


KLASIČNA VLEČNA KLJUKA

Klasično vlečno kljuko odlikuje najosnovnejša montaža z dvema vijakoma. Bunko snamete oz. namestite tako, da enostavno odvijačite ali privijačite dva vijaka, ki jo držita na nosilcu. Taka kljuka je najcenejša varijanta, ker ne vsebuje kompliciranih elementov za montiranje.

                                                                                                                                            klasična vlečna kljuka

 

AVTOMATSKA VLEČNA KLJUKA

Avtomatsko oz. hitrosnemljivo vlečno kljuko odlikuje hitro in enostavno vpenjanje. Bunko snamete oz. namestite tako, da z ročico vpnete ali odpnete priklop. To varijanto kljuke odlikuje enostavno vpenjanje brez potrebnega orodja in ugodna cena, saj jo umeščamo v cenovni razred med klasično in vertikalno/skrito kljuko.

                                                                                                                                                  avtomatska patenta oz hitrosnemljiva vlečna kljuka

 

VERTIKALNA/SKRITA VLEČNA KLJUKA

Vertikalno oz. tako imenovano "skrito" (večinoma je skrita, ni pa nujno, odvisno od odbijača vozila) vlečno kljuko odlikuje enostavno natikanje in snemanje. Ko snamete kljuko se ne vidi, da je na avtu montirana vlečna naprava. Bunka se natakne na "klik" sistem s potiskom bunke od spodaj navzgor ali pa sname z enostavnim odklepom sistema s ključkom in bunka sama skoči iz vtora. Vertikalna oziroma "skrita" vlečna kljuka je po cenovnem razredu v samem vrhu ponudbe.

                                                                                                                                                      vertikalna vlečna kljuka

 

TOVORNA VLEČNA KLJUKA

Tovorno vlečno kljuko namestimo na dva ali s štirimi vijaki. Primerna je za visoke obremenitve in večinoma se montira na gospodarska oz. dostavna vozila.       avtomatska patenta vlečna kljuka

 

PRIMERI VGRAJENIH VLEČNIH KLJUK