OBVESTILO

Objavil Tanja 18/03/2020 0 KOMENTARJI

Sprejeli smo nujne ukrepe in ob tem za vas pripravili napotke in informacije

 

V skladu z navodili Vlade Republike Slovenije   in priporočili NIJZ tudi pri nas postavljamo zdravje posameznika na prvo mesto, zato smo sprejeli ustrezne ukrepe. Informacije bomo sproti posodabljali  glede na uradne napotke pristojnih organov Republike Slovenije.

 

Trenutne spremembe glede našega poslovanja so:

 

  • Ker je javni prevoz začasno prepovedan, se zavedamo, da so avtomehanične in servisne storitve nujno potrebne. V skladu z Odlokom Vlade Republike Slovenije in na podlagi odločitve Obrtne zbornice smo tudi mi sprejeli odločitev, da imamo naš servis odprt, vendar prilagojen trenutnim razmeram. Sledimo priporočilom NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru sprejema, in prepoved vstopa strank v prostor v katerem se izvaja servis ali popravilo in upoštevamo priporočila NIJZ. Obvezna je predhodna rezevacija termina po telefonu 051-646-441 ali na e-mail zgajner.rogaska@gmail.com
  • Sporočamo vam, da v skladu z navodili Vlade Republike Slovenije in smernicami NIJZ začasno ne prodajamo neposredno nadomestnih delov končnim potrošnikom in tudi vas pozivamo, da dom zapuščate le v primeru najnujnejših opravkov. Lahko pa vam jih pošljem preko Pošte Slovenije.
  • Prilagodili-skrajšali smo delovni čas; trenutni delovni čas je med delavniki od 8h-16h, sobota zaprto

 

Ker bomo samo s skupnimi močmi premagali nastalo situacijo, omejujemo neposredni stik s strankami na minimun in vas prosimo, da upoštevate ob obisku našega servisa tudi priporočila NIJZ glede razkuževanja, razdalje, da nas obiščete samo tisti ki nimate znakov okužbe.... ter nas pred obiskom kontaktirate, da se dogovorimo za ustrezen termin.

 

Za vse informacije smo vam z veseljem na razpolago na 051-646-441 ali zgajner.rogaska@gmail.com

Ostanite zdravi.

 

Napiši komentar